Voor onze longarm quilting service maken wij gebruik van een Gammill Statler longarm machine. Deze machine is computer gestuurd en hiermee kunnen we uw quilt afmaken naar wens. Naast overall patronen (een patroon over de hele quilt) is het ook mogelijk om per blok door te quilten (sampler quilts), of volledig ‘custom quilting’.

Wij hebben de keus uit duizenden patronen, van classic feathers to moderne lijnen en alles ertussen. Kijk voor inspiratie op de patronen pagina of blader door onze galerij.

Ook kunnen wij uw quilttop op onze longarm doorrijgen zodat u deze zelf kan doorquilten.

U kunt uw quilttop naar ons opsturen (aangetekend) met een opdrachtformulier erbij, of u kunt, op afspraak, uw quilttop persoonlijk brengen en uw wensen doorspreken.


Prijzen

Wij hanteren een minimale prijs van 2m2 per quilt (excl. garen en vulling). De volgende prijzen gelden als richtlijn. Voor een exacte prijsopgave neem contact met ons op.

Tussenvulling

De volgende tussenvullingen hebben wij op voorraad:

  • Hobbs – 80/20 (80% katoen/20%polyester), 3,20m breed, €24,90 per meter
  • Winline – 80/20 (80% katoen/20% polyester), 2,44 breed, €23,15 per meter
  • Hobbs – 100% wol, 2,80 breed, €33.95 per meter
  • Winline 60z 100% Bamboo, 2,44 breed, €36,60 per meter

Als u liever een andere soort tussenvulling wilt dan moet u dit zelf aanleveren. Zorg er dan voor dat de tussenvulling, rondom ten minste 10cm groter is dan de top. Voor meer informatie over het aanleveren van tussenvulling, bekijk onze tips.

Garen

Wij werken exclusief met garen van het merk Wonderfil. Hier hebben wij een keus uit katoen of polyester garen in effen en geëmailleerde kleuren. Zodra uw quilttop bij ons is gearriveerd kunnen wij advies geven over de passende kleuren.

€3.50 per m²

Wilt u een Quilt aanleveren?

Download ons opdracht formulier

Meer informatie over het aanleveren van uw quilt.